JADŁOSPIS    

 
  Poniedziałek  17.11.2025
I śniadanie: Mleko z płatkami czekoladowymi, bułka z masłem, serek  almette , herbata z cytryną i miodem (1,7)
II śniadanie: Gruszka
Obiad: Zupa barszcz czerwony z ziemniakami i zieloną pietruszką,  spaghetti  bologmese, sok 100%  (1,7,9)
Podwieczorek: Jogurt owocowy bez cukru (7)
  Wtorek 18.11.2025
I śniadanie: Chleb fitness  z masłem, szynka z kurczaka, papryka, roszponka,  kawa zbożowa na mleku,  herbata z cytryną i miodem (1,7)
II śniadanie: Ogórek zielony
Obiad: Zupa „ Flaczki „ z kurczaka, ryż z koktajlem malinowym, kompot wieloowocowy (1,7,9)
Podwieczorek: Banan
  Środa 19.11.2025
I śniadanie: Szwedzki stół :chleb żytni z masłem, ser żółty, kiełbasa krakowska sucha, jajko, rukola, pomidor koktajlowy,  kakao, herbata owocowa (1,3,7)
II śniadanie: Jabłko
Obiad: Zupa  krem z pomidorów z grzankami, kopytka z masłem, surówka z marchewki,  sok 100%  (1,7,9)
Podwieczorek:  Kasza manna z borówkami  (1,7)
  Czwartek 20.11.2025
I śniadanie: Chleb pszenno-żytni na maślance  z masłem, frankfuterki z ketchupem,  kawa zbożowa na mleku,  herbata z cytryną i miodem (1,7)
II śniadanie: Suszona  żurawina
Obiad: Zupa ogórkowa zabielana z ziemniakami, kasza z gulaszem i ogórkiem kiszonym,  kompot wieloowocowy (1,7,9)
Podwieczorek: Ciasto marchewkowe (wypiek własny), soczek (1,3,7)
  Piątek 21.11.2025
I śniadanie: Chleb pszenno- żytni z masłem, pasta szynkowa z jajkiem, ogórek zielony, sałata,   kakao,  herbatka z cytryną i miodem (1,3,7)
II śniadanie: Orzechy (8)
Obiad: Zupa rosół z lanymi kluskami, jarzynami i zieloną pietruszką,  ziemniaki, kotlet rybny, surówka z pekińskiej  kapusty, sok 100%  (1,7,9)

Podwieczorek:         Mus owocowy

 

Smacznego !

Skip to content