Jadłospis

  Poniedziałek 03.11.2025
I śniadanie: Mleko z płatkami kukurydzianymi, bułka z masłem i miodem malinowym, herbatka z cytryną   (1,7)
II śniadanie: Jabłko
Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem, jarzynami i zieloną pietruszką, placki ziemniaczane ze śmietaną,  kompot wieloowocowy (1,3,7,9)
Podwieczorek: Banan
  Wtorek 04.11.2025
I śniadanie: Chleb pszenno- żytni z masłem, jajko z ketchupem, kakao, herbatka z cytryną i miodem (1,7)
II śniadanie: Arbuz
Obiad: Zupa kartoflanka z podsmażaną kiełbasą, kasza z potrawką z indyka z warzywami, sok 100% (1,7,9)
Podwieczorek: Budyń waniliowy, maliny (1,7)
  Środa 05.11.2025
I śniadanie:  Szwedzki stół : chleb graham, jajko, szynka, ogórek zielony, rukola, pomidor koktajlowy, ser żółty, kawa inka na mleku,  herbatka owocowa  (1,3,7)
II śniadanie: Gruszka
Obiad:

Zupa krem z kalafiora z groszkiem ptysiowym,  kluski z gulaszem, kapusta czerwona,  kompot wieloowocowy  (1,7,9)

 

Podwieczorek: Ciastko zbożowe (1,7)              
              Czwartek 06.11.2025
I śniadanie: Chleb fitness z masłem, parówki z indyka z ketchupem,  kakao,  herbata z cytryną i miodem (1,7)
II śniadanie: Ogórek zielony
Obiad: Zupa rosół z makaronem, jarzynami i zieloną pietruszką, ziemniaki, kotlet mielony, buraki zasmażane,  sok 100%  (1,7,9)
Podwieczorek: Ciasto bananowe (wypiek własny), soczek (1,7)
  Piątek 07.11.2025
I śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem,  pasta z tuńczyka, rukola, ogórek kiszony,  kawa inka na mleku,   herbata z cytryną i miodem(1,4,7)
II śniadanie: Pomarańcza
Obiad: Zupa  jarzynowa z ziemniakami, makaron z serem, kompot wieloowocowy (1,7,9)
Podwieczorek:

Mus owocowy

 

 

                             SMACZNEGO !

 

Skip to content