Jadłospis
| Poniedziałek 03.11.2025 | |
| I śniadanie: | Mleko z płatkami kukurydzianymi, bułka z masłem i miodem malinowym, herbatka z cytryną (1,7) | 
| II śniadanie: | Jabłko | 
| Obiad: | Zupa pomidorowa z ryżem, jarzynami i zieloną pietruszką, placki ziemniaczane ze śmietaną, kompot wieloowocowy (1,3,7,9) | 
| Podwieczorek: | Banan | 
| Wtorek 04.11.2025 | |
| I śniadanie: | Chleb pszenno- żytni z masłem, jajko z ketchupem, kakao, herbatka z cytryną i miodem (1,7) | 
| II śniadanie: | Arbuz | 
| Obiad: | Zupa kartoflanka z podsmażaną kiełbasą, kasza z potrawką z indyka z warzywami, sok 100% (1,7,9) | 
| Podwieczorek: | Budyń waniliowy, maliny (1,7) | 
| Środa 05.11.2025 | |
| I śniadanie: | Szwedzki stół : chleb graham, jajko, szynka, ogórek zielony, rukola, pomidor koktajlowy, ser żółty, kawa inka na mleku, herbatka owocowa (1,3,7) | 
| II śniadanie: | Gruszka | 
| Obiad: | 
 Zupa krem z kalafiora z groszkiem ptysiowym, kluski z gulaszem, kapusta czerwona, kompot wieloowocowy (1,7,9) 
  | 
| Podwieczorek: | Ciastko zbożowe (1,7) | 
| Czwartek 06.11.2025 | |
| I śniadanie: | Chleb fitness z masłem, parówki z indyka z ketchupem, kakao, herbata z cytryną i miodem (1,7) | 
| II śniadanie: | Ogórek zielony | 
| Obiad: | Zupa rosół z makaronem, jarzynami i zieloną pietruszką, ziemniaki, kotlet mielony, buraki zasmażane, sok 100% (1,7,9) | 
| Podwieczorek: | Ciasto bananowe (wypiek własny), soczek (1,7) | 
| Piątek 07.11.2025 | |
| I śniadanie: | Chleb pszenno-żytni z masłem, pasta z tuńczyka, rukola, ogórek kiszony, kawa inka na mleku, herbata z cytryną i miodem(1,4,7) | 
| II śniadanie: | Pomarańcza | 
| Obiad: | Zupa jarzynowa z ziemniakami, makaron z serem, kompot wieloowocowy (1,7,9) | 
| Podwieczorek: | 
 Mus owocowy 
  | 
SMACZNEGO !
