JADŁOSPIS
| Poniedziałek 17.11.2025 | |
| I śniadanie: | Mleko z płatkami czekoladowymi, bułka z masłem, serek almette , herbata z cytryną i miodem (1,7) |
| II śniadanie: | Gruszka |
| Obiad: | Zupa barszcz czerwony z ziemniakami i zieloną pietruszką, spaghetti bologmese, sok 100% (1,7,9) |
| Podwieczorek: | Jogurt owocowy bez cukru (7) |
| Wtorek 18.11.2025 | |
| I śniadanie: | Chleb fitness z masłem, szynka z kurczaka, papryka, roszponka, kawa zbożowa na mleku, herbata z cytryną i miodem (1,7) |
| II śniadanie: | Ogórek zielony |
| Obiad: | Zupa „ Flaczki „ z kurczaka, ryż z koktajlem malinowym, kompot wieloowocowy (1,7,9) |
| Podwieczorek: | Banan |
| Środa 19.11.2025 | |
| I śniadanie: | Szwedzki stół :chleb żytni z masłem, ser żółty, kiełbasa krakowska sucha, jajko, rukola, pomidor koktajlowy, kakao, herbata owocowa (1,3,7) |
| II śniadanie: | Jabłko |
| Obiad: | Zupa krem z pomidorów z grzankami, kopytka z masłem, surówka z marchewki, sok 100% (1,7,9) |
| Podwieczorek: | Kasza manna z borówkami (1,7) |
| Czwartek 20.11.2025 | |
| I śniadanie: | Chleb pszenno-żytni na maślance z masłem, frankfuterki z ketchupem, kawa zbożowa na mleku, herbata z cytryną i miodem (1,7) |
| II śniadanie: | Suszona żurawina |
| Obiad: | Zupa ogórkowa zabielana z ziemniakami, kasza z gulaszem i ogórkiem kiszonym, kompot wieloowocowy (1,7,9) |
| Podwieczorek: | Ciasto marchewkowe (wypiek własny), soczek (1,3,7) |
| Piątek 21.11.2025 | |
| I śniadanie: | Chleb pszenno- żytni z masłem, pasta szynkowa z jajkiem, ogórek zielony, sałata, kakao, herbatka z cytryną i miodem (1,3,7) |
| II śniadanie: | Orzechy (8) |
| Obiad: | Zupa rosół z lanymi kluskami, jarzynami i zieloną pietruszką, ziemniaki, kotlet rybny, surówka z pekińskiej kapusty, sok 100% (1,7,9) |
Podwieczorek: Mus owocowy
Smacznego !
